5 Szuper Halloween Dekoráció

Hamarosan itt a Halloween, és ha szeretnél te is előállni néhány szuper dekorációval, akkor bizony érdemes már most elkezdened készülődni és ötleteket gyűjteni. Valószínűleg már eszedbe jutott néhány alapvető dolog, mint például a töklámpás, de a helyzet az, hogy ennél temérdek több opciód is van. Még nem tudod, milyen Halloween dekorációkkal díszítsd fel a házat idén? Nem kell aggódnod, ugyanis összegyűjtöttünk neked ötöt. Olvass tovább!

Halloweeni mécsesek

halloween dekoráció
forrás: cutediyprojects.com

Készítsd alkalomhoz illő mécseseket a Halloweeni partidra, vagy egyszerűen csak otthoni dekorációkat minimális munkával! Mindössze néhány összetevőt igényelnek, és percek alatt össze lehet őket rakni, és mindenki garantáltan imádni fogja a házban! Nappal is jól néznek ki, de akkor igazán látványosak, amikor este meggyújtasz bennük egy gyertyát.

Falra ragasztható denevérek

halloween-deneverek

A denevér a Halloween egyik jellegzetes állata, és egyben ideális otthoni dekoráció erre az alkalomra. Na nem igazi denevérekről van szó, hanem olyanokról, amit fekete kartonból, ragasztóval és egy ollóval könnyedén el tudsz készíteni. A házon belül vagy kívül is egyaránt jól mutat, és minél többet készítesz, annál látványosabb lesz a végeredmény.

Szörnyes Halloweenajtók

halloween-ajtok

Mi sem árulja el jobban, hogy otthon imádjátok a Halloweent, mint egy jópofa, egyedi díszítésű ajtó. Ha meglátják a gyerekek, rögtön tudni fogják, hogy mehetnek hozzád csokit vagy cukorkát kérni. Egy csomó opciód van arra, hogy ”szörnyűvé” varázsolt az ajtódat.

Fali Halloween dekoráció: pókháló

halloween pokhalo
forrás: homebnc.com

Némi fonál, kétoldalú ragasztó és pár játékpók – mindössze ennyire van szükséged ehhez a házilag elkészíthető, falra felragasztható műpókhálóra, ami egy ideális Halloween dekoráció. Mellesleg arra is ideális, hogy megtréfáld a család azon tagjait, akik irtóznak a pókoktól.

Múmiás palackok

halloween-mumia-uvegek

Egy újabb nagyon egyszerű, mégis elképesztően jópofa Halloween dekoráció a múmiás palack, amihez semmi másra nincsen szükséged néhány palackon, orvosi gézen, valamint olyan egyszerű műanyag kiegészítőn kívül, amelyek a szemet imitálják. Ideális hasznosítási módja a régi palackoknak, amik már semmire nem lennének jók.