Miért érdemes egyedi bútort készíttetni?

Sokan félnek az egyedi bútorok készíttetésétől, bár ez a legtöbb esetben előítélet és nem megalapozott vélemény. Akik azt gondolják, hogy az asztalos által készített bútorok drágábbak mint bolti társaik, vagy attól félnek, hogy esetleg a minőség alacsonyabb vagy nehezebb reklamálni, manapság már számos helyen utánanézhetnek az interneten, hogy másoknak milyen tapasztalataik voltak ilyen esetekben.

A minőségi szolgáltatásokkal kapcsolatos előírások a kisebb cégekre vagy a vállalkozókra is érvényesek, így ha a fürdőszoba bútor megvetemedik a nedves levegőtől, vagy a beépített szekrény nem fér be a helyére, ugyanúgy reklamálhatunk és cserét, javítást vagy pénzvisszafizetést kérhetünk, mint egy boltban. Természetesen ennek feltétele a szabályszerű megrendelés, szerződéskötés és az elvégzett munkáról szóló számla kiállítása.

beépített szekrények

Napjainkban, hogy az internet adta lehetőségek begyűrűztek a hétköznapi élet minden területére, és lehetővé tették szinte bármilyen információ beszerzését, a vásárlók és megrendelők sem olyan kiszolgáltatottak, mint régen. Ha nincs olyan pl. fürdőszoba bútor a boltokban, amelyet megálmodtunk, vagy a beépített szekrény, amelyre vágyunk véletlenül sem közelít a standard méretekhez, bátran gondolkodjunk egyedi bútor gyártatásban!

Írjuk be a keresőbe, hogy “egyedi bútorkészítés”, “egyedi fürdőszoba bútor” vagy “asztalos”, böngészzük végig a szolgáltatók szájtjait, és ha találtunk olyat, amelyik szimpatikus, nézzük meg a referenciáit és próbáljunk véleményt keresni róla a fórumokon. Adott esetben e-mailben is kérhetünk az adott bútortípusra további referenciákat.