Szobák, ahol öröm reggelizni

A reggeli a nap legfontosabb étkezése: ám nem csak az számít rengeteget, hogy mit eszünk ilyenkor, hanem az is, hogy hol. Egy kellemes környezetben elfogyasztott reggeli rengeteget dobhat a hangulatunkon, és talán észre sem vesszük, de az egész napunkat meghatározhatja. Szeretnéd te is feldobni a helyet, ahol reggelizel? Nézd meg ezeket a jópofa reggeliző szobákat!

Színekben gazdag reggeliző szoba

Modern reggeliző szoba

Imádod az élénk színeket és a változatos szobákat? Akkor bizony ezt mindenképpen látnod kell, ahol a kék mellett a fehér és a rózsaszín is erőteljesen kiemelkedik. Nincs is jobb annál, mint egy ilyen szobában indítani a napot: a jó hangulat garantált! forrás: Hombenc – 50 Stunning Breakfast Nook Ideas You Have to See

Méltóságteljes elegancia

Méltóságteljes Reggelizőszöba

Ez a szoba egy szóval jellemezhető a legjobban: elegáns. Bár rendkívül klasszikus a stílus, nem érzi úgy az ember, hogy egy idejétmúlt helyen lenne. Sokkal inkább relaxáló és kellemes az összhatás, amin csak javítanak az ablakok, amelyeknek hála nincs gond a természetes világítással. Itt mindig öröm reggelizni, különösen verőfényes napsütésben. forrás: Homebnc – 44 Inspiring Design Ideas for Modern Kitchen Cabinets

Vidám reggeliző szoba

Modern Konyha

Imádod az élénk és vidám színeket? Ez a sárga reggeliző szoba azonnal feldob majd! A sárga asztal és fal remekül összepasszolnak, kontrasztot alkotva a fehér konyhabútorokkal. Ami pedig igazán különlegessé teszi ezt a reggeliző szobát, hogy a három egyszerű szék mellett egy kanapé és helyet kapott, ami nagyban megnöveli a kényelmet. forrás: housebeautiful.com

Lila és rózsaszín

rózsaszín konyha

Végül, de nem utolsó sorban a lányoknak ajánlunk egy jópofa, rózsaszín és lila árnyalatokat ötvöző reggeliző szobát, ahol minden étkezés egy külön öröm. A hatalmas asztalnak köszönhetően akár hét-nyolc ember is kényelmesen meg tud reggelizni, így a hely ideális nagyobb összejövetelekre. Az aranyozott kristály csillárok ötletesen egészítik ki a többi lányos színt: ez a szoba ideális azoknak, akik kedvelik az igazán különleges helyiségeket. forrás: BNC

5 Szuper Halloween Dekoráció

Hamarosan itt a Halloween, és ha szeretnél te is előállni néhány szuper dekorációval, akkor bizony érdemes már most elkezdened készülődni és ötleteket gyűjteni. Valószínűleg már eszedbe jutott néhány alapvető dolog, mint például a töklámpás, de a helyzet az, hogy ennél temérdek több opciód is van. Még nem tudod, milyen Halloween dekorációkkal díszítsd fel a házat idén? Nem kell aggódnod, ugyanis összegyűjtöttünk neked ötöt. Olvass tovább!

Halloweeni mécsesek

halloween dekoráció
forrás: cutediyprojects.com

Készítsd alkalomhoz illő mécseseket a Halloweeni partidra, vagy egyszerűen csak otthoni dekorációkat minimális munkával! Mindössze néhány összetevőt igényelnek, és percek alatt össze lehet őket rakni, és mindenki garantáltan imádni fogja a házban! Nappal is jól néznek ki, de akkor igazán látványosak, amikor este meggyújtasz bennük egy gyertyát.

Falra ragasztható denevérek

halloween-deneverek

A denevér a Halloween egyik jellegzetes állata, és egyben ideális otthoni dekoráció erre az alkalomra. Na nem igazi denevérekről van szó, hanem olyanokról, amit fekete kartonból, ragasztóval és egy ollóval könnyedén el tudsz készíteni. A házon belül vagy kívül is egyaránt jól mutat, és minél többet készítesz, annál látványosabb lesz a végeredmény.

Szörnyes Halloweenajtók

halloween-ajtok

Mi sem árulja el jobban, hogy otthon imádjátok a Halloweent, mint egy jópofa, egyedi díszítésű ajtó. Ha meglátják a gyerekek, rögtön tudni fogják, hogy mehetnek hozzád csokit vagy cukorkát kérni. Egy csomó opciód van arra, hogy ”szörnyűvé” varázsolt az ajtódat.

Fali Halloween dekoráció: pókháló

halloween pokhalo
forrás: homebnc.com

Némi fonál, kétoldalú ragasztó és pár játékpók – mindössze ennyire van szükséged ehhez a házilag elkészíthető, falra felragasztható műpókhálóra, ami egy ideális Halloween dekoráció. Mellesleg arra is ideális, hogy megtréfáld a család azon tagjait, akik irtóznak a pókoktól.

Múmiás palackok

halloween-mumia-uvegek

Egy újabb nagyon egyszerű, mégis elképesztően jópofa Halloween dekoráció a múmiás palack, amihez semmi másra nincsen szükséged néhány palackon, orvosi gézen, valamint olyan egyszerű műanyag kiegészítőn kívül, amelyek a szemet imitálják. Ideális hasznosítási módja a régi palackoknak, amik már semmire nem lennének jók.

Miért érdemes egyedi bútort készíttetni?

Sokan félnek az egyedi bútorok készíttetésétől, bár ez a legtöbb esetben előítélet és nem megalapozott vélemény. Akik azt gondolják, hogy az asztalos által készített bútorok drágábbak mint bolti társaik, vagy attól félnek, hogy esetleg a minőség alacsonyabb vagy nehezebb reklamálni, manapság már számos helyen utánanézhetnek az interneten, hogy másoknak milyen tapasztalataik voltak ilyen esetekben.

A minőségi szolgáltatásokkal kapcsolatos előírások a kisebb cégekre vagy a vállalkozókra is érvényesek, így ha a fürdőszoba bútor megvetemedik a nedves levegőtől, vagy a beépített szekrény nem fér be a helyére, ugyanúgy reklamálhatunk és cserét, javítást vagy pénzvisszafizetést kérhetünk, mint egy boltban. Természetesen ennek feltétele a szabályszerű megrendelés, szerződéskötés és az elvégzett munkáról szóló számla kiállítása.

beépített szekrények

Napjainkban, hogy az internet adta lehetőségek begyűrűztek a hétköznapi élet minden területére, és lehetővé tették szinte bármilyen információ beszerzését, a vásárlók és megrendelők sem olyan kiszolgáltatottak, mint régen. Ha nincs olyan pl. fürdőszoba bútor a boltokban, amelyet megálmodtunk, vagy a beépített szekrény, amelyre vágyunk véletlenül sem közelít a standard méretekhez, bátran gondolkodjunk egyedi bútor gyártatásban!

Írjuk be a keresőbe, hogy “egyedi bútorkészítés”, “egyedi fürdőszoba bútor” vagy “asztalos”, böngészzük végig a szolgáltatók szájtjait, és ha találtunk olyat, amelyik szimpatikus, nézzük meg a referenciáit és próbáljunk véleményt keresni róla a fórumokon. Adott esetben e-mailben is kérhetünk az adott bútortípusra további referenciákat.

Hol szerezhető be jó fa bejárati ajtó

Az Unistol már igencsak régóta, több mint húsz éve aktívan foglalkozik fa bejárati ajtó gyártásával és beszerelésével. Ez idő alatt a cég szakemberei már számtalan munkát adtak ki a kezükből, amelyeknek gyümölcsét a mai napig élvezhetik a megrendelők. A termékek minden esetben saját műhelyben készülnek, a felhasznált alapanyagok pedig megbízható forrásokból kerülnek beszerzése, így nem kell aggódni a megbízhatatlanság miatt. Ez manapság mindennél fontosabb, hiszen tartós fa bejárati ajtó hiányában az időjárási viszontagságoktól is jobban kell tartani, valamint egy váratlan betörési kísérlet is nagyobb eséllyel járhat sikerrel. Mindkét esetben hatalmas anyagi kár érheti a családot, előbb-utóbb pedig muszáj foglalkozni a károsodott nyílászáró karbantartásával, ami további értékes időt és pénzt emészt fel.

Az Unistol műhelyében gyártott fa bejárati ajtó minden esetben pontosan úgy néz ki, ahogy azt a megrendelő eredetileg megálmodta. A kért termék gyorsan, határidőre kerül beszerelésre, így egy esetleges házfelújítás vagy építkezés során nem csúsznak feleslegesen a munkálatok. A végeredmény minden esetben egy olyan nyílászáró, amely hosszú ideig tartós és megbízható marad, így kellő védelmet nyújt az esetleges betörésekkel szemben, továbbá jól bírja az időjárási viszontagságokat is.

szép fa bejárati ajtó otthonra

A prémium minőséget több éven át érvényes garanciával biztosítja be a cég, így igény esetén bármikor, ingyenesen igényelhető az ajtó alapos utókezelése. További előnyt jelent, hogy egy ilyen alkalom újabb egy évvel meghosszabbítja a garancia érvényességét : http://www.unistol.sk/hu/fa-bejarati-ajto/

Árajánlat teljesen ingyen, rizikó nélkül igényelhető, és bármilyen fa bejárati ajtó elkészítéséről is legyen szó, ahhoz a megrendelő családbarát áron juthat hozzá.