5 menő frizura tipp a nyárra

Most, hogy itt a nyár úgy érzed, ideje kicsit felkavarni az állóvizet, és megváltoztatnád a frizurádat? Temérdek lehetőséged van, de talán pont ezért nehéz megtalálni a leginkább megfelelő stílust. Hogy könnyebb legyen döntened, összegyűjtöttünk öt különféle tippet, hogy milyen frizurát hord ezen a nyáron. Vágjunk bele!

Tedd változatosabbá a hajad egy kiegészítővel: használj virágos hajpántot!

Nem csak nagyon jól mutat majd és illik a nyárhoz, praktikus kiegészítő is egy virágos hajpánt. A legjobb dolog benne, hogy le tudod fogni a tincseidet, így azok nem lógnak bele a szemedbe és egyhelyben maradnak, ha jön egy váratlan szél, esetleg túlságosan párás az idő. Ha korábban még nem hordtál ilyet, akkor semmiképpen ne az internetről rendeld, hanem próbáld fel egy boltban.

haj1

Dobd fel a hajad színekkel

Egy baromira egyszerű, mégis jópofa megoldás: nem kell más hozzá, mint egy hosszabb anyagdarab, amit a tincseid közé fonsz. Lehetőleg passzoljon a ruhádhoz, hogy még jobb legyen a hatás.

Teljesen hátrafésült haj

Ilyen melegben nagyon kellemetlen tud lenni az arcunkba logó hajzuhatag, ezért ideális megoldás az, hogy teljesen hátrafésüljük a hajunkat, illetve rögzítjük azt. Tökéletes megoldás a nagy hőségben és vízparton egyaránt.

Hajpánt plusz konty használata

Minden lány ismeri azt az érzést, amikor szeretne csobbanni egyet a vízben, de épp hogy elkészítette a haját és nem akarja, hogy kárba vesszen a munka. Az ilyen esetekre jön jól a hajpánt, ami konttyal kombinálva garantáltam megvédi a hajat a víztől, ráadásul nagyon stílusos is. A legjobb az egészben, hogy még hivatalos eseményekre is kitűnő ez a párosítás.

Apró oldalsó copf

Szerencsére nem kell elképesztően hosszú haj ahhoz, hogy csinos copfot fonj magadnak. Ha csak az egyik oldalon fogod össze a hajad, több mint elég egy olyan hajhossz is, ami maximum a válladig ér. A végeredmény egy laza és stílusos frizura lesz, ami elképesztően jól megy a különféle nyári öltözetekhez. Ha vállig erő hajad van, ezt mindenképpen próbáld ki! Ha konkrét frizuratippek után kutatsz, akkor ezt a cikket nézd meg: 60+ Awesome Ombre Hair Color Ideas To Try At Home!